Szekfű Gergely egyéni vállalkozó kapacitásbővítő beruházása

infoblokk-Szekfű Gergely egyéni vállalkozó székesfehérvári telephelyén 1 db SCM OLIMPIC K360 T-ER1 éllezáró automatát, valamint 1 db FINI CUBE SD 1010 TA csavarkompresszort vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 6.449.322 forintos támogatás segítségével.

Szekfű Gergely egyéni vállalkozó 12 éve kezdte meg tevékenységét a szakmában, 2008-ban kezdte meg egyéni vállalkozói tevékenységét Székesfehérváron. A vállalkozás egyedi gyártású és tervezésű termékeit tömörfából, illetve a faiparban előforduló bárminemű alapanyagból készíti, mind végső felhasználók, azaz legfőképp a lakosság, mind pedig cégek számára. A termékek terveit minden esetben Szekfű Gergely saját maga készíti el, ezzel tartva fent a vevők által elvárt és megszokott folyamatos minőséget, mely a mikrovállalkozás versenyképességének legfőbb ismérve.

A vállalkozás fejlesztésének fő célja a technológia nyomon követése, az új technológiák alkalmazása, a vállalkozás rendelkezésére álló eszközök folyamatosan korszerű szinten tartása. A mikrovállalkozásokra ez a kényszer meglehetősen nagy terhet ró, ezért kívánja a vállalkozás a gép, illetve az azt kiszolgáló kompresszor beszerzését a felhívás keretein belül megvalósítani.

Ennek keretében a vállalkozás beszerzett egy darab élzáró berendezést, mellyel hatalmas lépést tett előre piaci pozíciójának megerősítése érdekében, valamint a gép által kínált műszaki paramétereknek köszönhetően képessé vált tovább bővíteni vevőkörét, illetve visszaszerezni azon korábbi vevőit, kik kifejezetten e miatt a technológiai hiány miatt kényszerültek másik beszállítót felkeresni. A projekt keretében beszerzett csavarkompresszor megteremtette a gép biztonságos üzemeltetésének feltételeit.

A pályázat keretében beszerzett berendezések korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezések.

A fejlesztés során beszerzett gépeket azonnal hasznosításba vette a vállalkozó, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódtak a vállalkozás napi működésébe. A társaság megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszközök működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, 6.449.322 forint európai uniós támogatás segítségével.

A projektről bővebb információt a www.szekfubutor.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:
Szekfű Gergely
Elérhetőségeink: telefonszámunk: +36(20)6628724, e-mail címünk: info@szekfubutor.hu
A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.2-16-2017-01449
Befejezés időpontja: 2017.09.11.; Támogatás aránya: 50%